|
|
pondělí 20. července, 00:32 Svátek má Ilja
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v červenci
Mančo, neva že jsi o trošku dopředu.
Moje kamarádka má asi stále květen. Od konce dubna se min. 2x týdně ptala jak vypadají přísady, chtěla pro sebe a syna. Dokonce jsem kvůli tomu dosévala koncem března ještě rajčata aby měli dost. Na konci května ani zmínka. Připomínala jsem předminulý týden, že opravdu už by rostliny potřebovaly jít do země. Ticho po pěšině, volá kvůli každé pitomosti. Mají tady tři zeleninové bedny rostlin v kelímkách, přenáším je jak kočka koťara, zalévám a asi skončí na kompostu. Ale to jsem měla být v nadávací. Jenže mne to ani snad nese.e, ale spíš příjde líto.
Ale abych se vrátila ... máš úúúžasně krásnou džungli
. To se mi líbí.
Tu jsem stihla utrhnout ještě před krupobitim.
Na poslední fotce kytička jménem tablemate. Je opravdu malá. Úplně jsem tomu nevěřila a musela jsem přesadit na kraj.
Nemám moc parádu , jako Gábi , ale něco málo kvete
I po těch bouřkách už je opět sucho.
Ještě pár.
Kvete toho dost.
Růže mám letos mizerný. Teda ne všechny, ale dost....
Koupila jsem si novou ostrožku
Po Gábi je těžké dávat fotky
Ale nepovídej, za chvíli nám tady budeš dávat ty tvoje krasavice a nám spadne brada
Ibišek syrský
Echinacea
Lilie královská
Ostrožka
Mydlice lékařská
Něco prokvétá. Když vidím, že jde o přežití kytí, proleju. Ruže dokvétají, něco lilií, klematisy letos taky horší. Ibišky ještě nekvetou, nemají vodu. Ale něco pro radost je, malá odměna za práci, tak na kuk.

Ali pěkný, na to sucho to kvete krásně. Ibišky pokvetou v nedohlednu, protože mi teprve nedávno obrazily. ty totiž nezalévám, to bych tam pod ně musela aspoň na půl hod položit hadici.
Některé lilie letos vůbec nevylezli, ale cibule v zemi jsou.
Berdo,
. Mám to podobně, nebo vylezly a mráz je šlehnul a zakrnělé bez květů. Pouze ty pozdní voňavky jsou. Kde jsou ty liliové časy.