|
|
pátek 12. prosince, 07:00 Svátek má Simona
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Používáte remosku?
Mamka peče v remosce pořád, takové staré kulaté. Pro dva až tři lidi na dva dny. Možná i větší porce než já v troubě.
Moje mamka ji taky používá odjaktěživa. Teď ji nefungovalo víko, tak jsme ji koupily se ségrou novou, hranatou od Ety.
Ale kámoš ji nakonec spravil i to víko, byly tam přerušené nějaké dráty. Tak má teď dvě. Ale peče v ní fakt pořád.
Ta hranatá taky peče shora víkem?
A co ta pečenka? Ta peče zespoda?
Babička ji taky používala často, ale já s ní nemám žádnou zkušenost, tak se trošku bojím toho ohřevu shora, jestli je výsledek stejný jako z trouby.
Teta dělala výborné buchty, pouze z remosky. Dříve se remoska hodně používala, i když nemám osobní zkušenost. Pečenka si myslím že je tak na řízky, maso, jenom ze spoda, tu mám. Peče to spodem, ale dlouho nepoužívám. Na buchty asi ne.
Moje mamka měla 3 velikosti, zdědila jsem po ní tu Mini a pak mám střední už teflonovou díky jedné hodné kamarádce z Weeku
. Používám ji často, třeba kuře z plynové trouby se musí stydět. Na Remosku nedám dopustit. Na ty pečenky nového typu jsem žádnou chválu neslyšela 
Mám na chatě po mamce, nepouzívám, zatím.