|
|
neděle 14. června, 11:54 Svátek má Roland
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada a květena
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čemeřice - helleborus
U nové Katie mám taky poupátka, ale jinak nic, nic. Třeba teď ochlazením se proberou a začnou nalévat puky, je to loterie, že nás teda budou napínat
.Taky je pravda, že raných moc nemám. 
To bude zítra lákadlo, Poláci mají velkÿ výběr
Jedeš zítra? Tak si něco hezkého kup!
Tak jsem dnes navečer, když nefoukalo, obhlídla čemeřice a nejvíce má několik puků nalitých a napučených Breaker Ruby, loňská novinka.
Čemeřici jsem si koupila ,je malá ,mladá a hlavně nevím kam s ní , 150,-
Kordul, hlavně že máš, místo se najde, vždyť zahrady jsou nafukovací.

Basti, lonský pokup Ice Breaker Ruby bude asi fakt raná. Jako nováček na jaře kvetla až v březnu, ale při koupi měla 2 listy, teď vypadá líp, po usazení, takový krtinec.
Ali tu nemám, u mě nejdřív ta Liara a pak asi bude u mě hodně raná Linda, za tu chvilku co jí mám jede rychle( na fotce), zato Katie zůstává stejná, prostě u každého je to fakt jinak...ale už se fakt některé holky proubouzí, každé ráno je kontroluju jak za ten den povyrostou
Na 1. fotce novinka Katie, je to rozkošňanda, 2., tu už mám asi 5 let a kvete vždy jako první, kultivar nevím a 3- Liara...každý den je okukuju jak povyrostly

Basti, tj. paráda, u mne Katie sedí, dala jsem ji zatím do květníku, než odkvetou listopadky a bude místo. Liara mne udivuje u Tebe ranností, má jen listy a teprve se začínají nalévat puky. To jsou záhady zahrady.
Nic nakvetlého nemám. Loňská Karli má být velmi ranná, taky nic....
napínají.
Ať to kvete.! 
Dnes jsem léčila splín, zemřel mi bratranec. Abych trochu potěšila duši, tak jsem si jela koupit čemeřici. Bylo přebráno, ale našla jsem Lolu, tu nemám. ....
Ali, to je vždy moc a moc smutný a těžký ... myslím že s Lolou jsi udělala moc dobře, bude nádherná aspoň tedy podle fotek...já ty světle růžovky miluju asi nejvíc. Posílám zas Lairu, ta krázně rozkvétá, mám 2 a na jiném místě jen rašící puky
Basti dik.
Nádherně Ti to kvete. Jak píšeš, je to o místě. Má má teprve rašící puky. Ale, rozkvetla mi Katie, no plápolám. 
Probírají se a nasazeno mají ty ranější pěkně. Těšing.
Já mám jen jednu, předloni jsem sice objednala 2, ale jedna se neprobrala k životu
a ještě došlo k záměně, měly být kropenaté a loni byl květ podobné barvy, jako foto Bastinky a bez teček.