Re: Zásady efektivního úklidu

Autor: slunino, Datum: 20.11.2012 20:52

Gabčo, tak ti také napíšu své zkušenosti. Ten první Twist set mi byl pořízen na dřevěnou lakovanou podlahu. Má ho sestra na olejované nelakované dřevo. Dala jsem na její doporučení. Jsem spokojena. Krásně jde vyždímat, skoro dosucha. Neohýbáš se. Akorát je dobré předtím vyluxovat uklízenou plochu. Jinak shrnuje špínu. Nechávám je seschnout a smetu. V kyblíku je ryska, kolik vody tam má být. Občas se mi zdá, že při ždímání trochu cáknu, takové jemné kapky, jako sprej. Mop lze vyměnit. Je tam nacvaknutý. Ještě jsem to nezkoušela.

Měl jsem předtím tento: http://www.zbozi.cz/vyrobek/leifheit-mop-picobello-plus-micro-duo-vedro-10-l/ Špatně ždímal. Zůstávál hodně mokrý.

A začínala jsem s tím houbičkovým http://www.zbozi.cz/vyrobek/banquet-mop-banquet-43100a/ Nevýhodou je seschlá houbička, pokud se delší dobu nepoužívá. Špatné vyždímání. Také zůstával hodně mokrý.

Budete se mi, děvčata, asi smát. Koupila jsem si hadru na zem. Někdy mi nestojí ani za to, abych tahala kýbl a mop. Umyju jen to nejkřiklavější místo pod jídelní stoličkou malého a její nejbližší okolí. Krásně umytá podlaha má velice krátké trvání. A nemohu to svalovat jen na děti. Také se mi občas "zadaří" eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 03:35
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zasady-efektivniho-uklidu/read.php?1,9978,877068#msg-877068