Re: Čím vyčistit koberec

Autor: samanka, Datum: 30.01.2015 14:23

Spike, ten kartáč vypadá dost dobře. Sestřenka měla kdysi takový smeták, protože při zametání neprášil a kluk byl alergický na prach.

Já teď spíš zbírám odvahu na zakleknutí a vydrbání rejžákem a hodně velký kýbl vody. Máme letitý béžový koberec - jsou na něm skvrny od ingoustu, když manža chodil do 1. třídy grinning smiley grinning smiley grinning smiley, takže nějakých 40 let už mu asi bylo. Zatím se mi totiž nechce investovat do novýho, protože děťátko je stále neuvěřitelný čuně, takže krom jiného je tam zašlapaná čokoláda, rozlitý kakao, včera ho poblil, poté co snědl pomeranč, Samozřejmě funguje jako rohožka pro psa, protože to je vždy první místo, kam se utíká otřepat a nejlíp se tu drbou záda. Samozřejmě si sem tahá všechny pochoutky tongue sticking out smiley tongue sticking out smiley tongue sticking out smiley Občas jsem ho brala vanishem (nic moc), jednou kyselým zelím, ale teď už to bude chtít něco účinějšího. Zvlášť po tom včerejšku mi tak zůstaly docela velký fleky akorát v prostředku, kde je to nejvíc vidět eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley Těšila jsem se, že napadne sníh a vyválím ho venku, ale jak to tak vypadá, tak marně. Nepadá a nepadá angry smiley angry smiley angry smiley

Je pravda, že psí chlupy mi lezou občas na nervy, ale alespoň do sebe nachytají prach. U nás se totiž neuvěřitelně práší, když jsme ještě neměli psa, denně jsem měla velký chuchvalce prachu na chodbě, který se okamžitě rozlítaly po pokojích, Takže když se prcek narodil, denně jsem luxovala a 2x vytírala celý byt. a stále jsem měla pocit, že je všude bordel. Dneska jsou tu chuchvalce samozřejmě taky, ale ty dlouhý chlupy to brzdí, takže mám jen hromádky v místech, kde se zabrzdí průvan. Ty stačí jen shrábnout a mám "uklizeno"


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 16:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-cim-vycistit-koberec/read.php?1,174086,1252438#msg-1252438