Re: Čištění trouby

Autor: Kofila, Datum: 15.08.2008 08:53

Osvědčený přípravek ? Já skoro všechno jedu Cifem krémem. Vany, umyvadla, trouby, sklo atd. No třeba dřevo nebo teflon ne, že ? Ale jinak to beru všechno šmahem. Vlastně s ním drhnem i každoročně bazén.

No a postup ? Všechno co se dá vyndat vyndám a vydrbu celý vnitřek i skleněná dvířka i mřížku.

Hlavně, když peču maso odkryté nebo jako minule koláč v dortové formě a protékalo to a připalovalo se.

 

Anavi a s těma bábovkama. Pekla jsem v nové formě a nějak si neuvědomila, že ten sopouch je níž než okraj formy, tak mi to začalo tou dírou všechno lézt ven a kapat do trouby Ale to byly teda kusy !!!

No, co mě hned napadlo. Šupla jsem do toho místa velký kus alobalu a na to se to nakydalo. Doslova. Až to bylo upečený, tak jsem to vyndala a snědli jsme to grinning smiley. Zbytek se dopekl, jen jsem pro příště ucpala ten sopouch alobalem. Natrvalo ! thumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 17:50
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-cisteni-trouby/read.php?1,106028,108682#msg-108682