Osvědčený přípravek ? Já skoro všechno jedu Cifem krémem. Vany, umyvadla, trouby, sklo atd. No třeba dřevo nebo teflon ne, že ? Ale jinak to beru všechno šmahem. Vlastně s ním drhnem i každoročně bazén.
No a postup ? Všechno co se dá vyndat vyndám a vydrbu celý vnitřek i skleněná dvířka i mřížku.
Hlavně, když peču maso odkryté nebo jako minule koláč v dortové formě a protékalo to a připalovalo se.
Anavi a s těma bábovkama. Pekla jsem v nové formě a nějak si neuvědomila, že ten sopouch je níž než okraj formy, tak mi to začalo tou dírou všechno lézt ven a kapat do trouby Ale to byly teda kusy !!!
No, co mě hned napadlo. Šupla jsem do toho místa velký kus alobalu a na to se to nakydalo. Doslova. Až to bylo upečený, tak jsem to vyndala a snědli jsme to . Zbytek se dopekl, jen jsem pro příště ucpala ten sopouch alobalem. Natrvalo !