Re: Už máte vánoční výzdobu???

Autor: babkaela, Datum: 07.01.2023 20:37

Mé dámy, já vás velmi obdivuji eye popping smiley , Reginy vesničky, figurky a mnoho jiného bez konkurece. I ostatních vánoční výzdoba thumbs down .

Můj poměr k vánocům délesloužící weekařky znají ... nooo, chtěla bych mít naklizeno, vyzdobeno, upečeno atd. atd. ... nestíhám, všem okolo je to tak nějak více méně na přítěž .. proto jsou pro mne vánoce thumbs up .

Letos napečeno bylo, sice méně než jindy, ale bylo (zítra dojíme zbytek), stromeček musí vydržet do Hromnic (tradice u nás), vítací stromeček před vstupem do domu ozdobený věcmi od Tonymámy jsme taky daly (to je naprostá nezbytnost), přes okna není vidět, záclony jsou víc černý než bílý - "na to se nejezdí" - vánoční ubrus na stolku v obýváku jsem zjistila, že měním po roce stydlin smiley - furt zaskládán nezbytnostmi dědka a Tondy, že jsem si ani nevšimla (ach jo, jsem bordelář), jmelí mám na lustru předloňské - dědek se letos na to vykašlal, aby dovezl pro nás a spřátelené rodiny nové - na Mikulovsku je toho mraky ..... a mohla bych pokračovat, nechci .... lidé a zvířata potřebují mít jakous takous pohodu a klid, dostat nažrat, mít čisto, lidi mít co obléct, celá smečka moje potřebuje "komunikovat" .... a to každý den, opravdu každý ... dnes jsem si dovolila vyrazit na psí výstavu... s Tondou, nejstarším synem. Korrou (není překlep, ona se tak opravdu podle rodokmenu jmenuje) ... užila bych si to, kdyby, kdesi za hlavou nebylo ... nestrihnu ohřát oběd (včera uvařený) dědkovi, co mrňous, který je stále doma, potřebuju vyprat .... můj boj.


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 13:00
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-uz-mate-vanocni-vyzdobu/read.php?1,35701,1615551#msg-1615551