Solárium na koleně :D

Autor: Majka, Datum: 18.06.2007 19:11

Hanule naléhala, abych zase dala nějakou diskuzi do bydlení, tak sem kopíruju návod na domácí solárium, co jsem dávala na chat.

Protože u nás na balkoně nejde opalovat celý bůček z křesla, zábradlí je moc vysoké a betonové, tudíž k opalování nevhodné, tak jsem to vymyslela tak, že si položím desku mezi to zábradlí a parapet okna a na takto utvořené lehátko se natáhnu.

No jo, kde ale vzít přiměřeně dlouhé prkno? Prošmějdila jsem sklep (vůbec mi nebylo zatěžko sjet ty dvě patra) a našla jen poměrně tenkou překližku v požadované délce. Tohle skoronic mě samo nemohlo udržet, průhyb na délku 150 cm by byl až k zemi, tudíž k ničemu. podložila jsem jej vprostřed přesně zvolenou židlí. Na toto monstrum deka, polštářek a úúúplně nahoře já.

Šplhala jsem se do těch výšin fakt opatrně, bo židle se povážlivě kývala, ale úspěch se dostavil a teď jsem krásně osmažená, boužel jen zprava, jelikož slunce se již chýlilo k západu. Přála bych vám vidět, jak jsem se od tama zase hrabala na pevnou zem. Přežila jsem a mám v plánu tento svůj vynález dotáhnouti na profesionální a designově vychytanou úroveň.


A poté dodám i obrazový materiál. Hned to teda nebude, znám se winking smiley



Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 22:09
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/solarium-na-kolene-d/read.php?1,14770