Re: Děláte si zásoby? aneb Co je doma, to se počítá

Autor: drahus, Datum: 17.07.2008 23:39

Taky ráda syslím. Plný špajz a plný mrazák. to je můj sen. Špajzka není problém, ale pultový mrazák, když mám ještě šuplíky v lednici, to je problém. Takže většinou v pulťáku syslím maso pro hafany (z normálního krámu - většinou drůbeží) a pak houby, ovoce, zamražená navařená jídla ...Jenže on je na dvě prasata, takže se těžko plní.

Ve špajzce mám ráda hodně kvalitních olejů a různé konzervované pochutiny. Mouku neshromařďuji. To mně vyléčila tchýně, která, když jsme po její smrti uklízeli, měla nasyslenou mouku 30 let starou!!!

Cukr, kterému se naštěstí nic nestane, jsme díky ní nekupovali rok a zápalky máme ještě tak na deset let. ( zemřela před pěti lety) Dokonce jsme našli i balíky zatemňovacího papíru z války....


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 08:14
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delate-si-zasoby-aneb-co-je-doma-to-se-pocita/read.php?1,100011,100038#msg-100038