Re: Jak likvidujete použitý olej (z kuchyně)?

Autor: Arturka, Datum: 28.04.2012 17:06

Friťák nemám a řízky, nebo něco smaženýho dělám málokdy. Ale když už - tak tu trochu co zůstala liju na uhlí. Na sádle smažím víc, třeba topinky, nebo obalovaný chleby. Na pánvici toho zůstane taky málo a to si troufám umýt jako poslední nádobí ve dřezu. Je to vlastně už ředěné tou vodou. Jen tak bych to do odpadu nevylila. Asi proto, protože odpady jsou naše a tím, že bych to zasírala tukem, tak bysme si to museli taky sami vyčistit.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 19:42
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-jak-likvidujete-pouzity-olej-z-kuchyne/read.php?1,87374,770708#msg-770708