Re: Osušky a ručníky

Autor: Hanule, Datum: 13.09.2011 00:01

Rozhodně tě neodsoudím. winking smiley

U nás to tedy funguje co do sladěnosti naprosto nekoncepčně. Mám ručníků snad až do smrti eye rolling smiley ze všech svých předchozích koupelen anebo nákupních amoků, se současnou koupelnou mi jich neladí zovna moc. Vzhledem k tomu, že si u nás ručníky aktuálně zažívají horké chvilky, vytáhla jsem navíc takové ty horší kousky na dorasování. Ručníky máme rozdělené a pozná se to na pozicích, ale že by se to občas nezapletlo v nějakém náhodném čapnutí, rovněž nemohu říct.

Na ruce mám najednou i dva až tři, podle toho, co zrovna dělám, jak moc do té koupelny cajdám, používám ji i jako prádelnu a umývárnu kdečeho, že ano. Ručník těsně před expedicí do prádla ještě většinou použiji na výstup z vany, nějaksi nepotrpím na koupelnové koberečky.. Nebo mám i jeden přímo takový. Taky ručník na vlasy a tak dál. Jsem v tom dost náladová a ne zásadová.

Všechny ručníky se snažím prát relativně často, aby nebyly nějak podezřele humózní, ale že bych je házela do prádla po jediném použití, to fakt ne.

Spíš mám přesně tu potíž na návštěvách, kde nikde žádný ručník evidentně na ruce nevidět.. většinou jen bezradně pokrčím rameny a utřu si ruce do kalhot. Co ale s prckem, který jak na potvoru předpisově a natěšeně vztahuje ručičky, aby po mydli mydli taky sušil? :)

Vždy před příchodem nějaké té návštěvy se snažím do koupelny zaparkovat opravdu čistý "na ruce", aby neměli nepříjemný pocit.. Pro spací návštěvu přiděluji pochopitelně osušku dle požadavků. flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 18:11
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-osusky-a-rucniky/read.php?1,634104,641327#msg-641327