Re: Vodovodní baterie

Autor: Hanule, Datum: 23.02.2009 13:55

Majčí, sejde na režimu, v jakém vaše domácnost funguje, ale kdybych se mohla TEĎ rozhodnout, určitě bych na samostatné wc chtěla jak bidetovou spršku, tak malé umývátko na ruce. Jak psala suee, odpadá cesta do koupelny, ať už pro návštěvy, tak případně i pro standardního člena domácnosti, je-li právě někým dalším koupelna obsazena.

Samotná bidetová sprška s podomítkovou baterií funguje tak, že si na stěně pustíš na pákovce vodu, no a na spršce stiskneš malou plastovou páčku, která teprve spustí spršku samotnou (po uvolnění páčky sprška nesprchuje, po dokončení užívání je třeba kvůli tlaku ve sprchové hadici a trubkách zavřít opět i samotnou pákovou baterii na zdi, jinak hrozí poškození - malá páčka nevydrží - a bohužel i potopa). Píšu to, že skutečně slouží za náhradu klasického bidetu anebo pro napouštění kýblů (tu) či umytí toalety teplou vodou (tu), ale opláchnout si pod ní ruce nad mísou zrovna za optimální využití nemám - důvod je prostý, schází třetí ruka.

Majka napsal(a):

No já vím, že spršku rozhodně chci, ale jestli k tomu potřebuju to umyvadlo, to si jistá nejsem. Ale když je koupelna obsazená, tak to není špatná věc.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 01:12
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vodovodni-baterie/read.php?1,176006,188562#msg-188562