Re: Vánoční stromečky

Autor: babkaela, Datum: 20.12.2020 23:38

Gabčo, jsi pro neskutečná love smiley .

Stromeček ještě nemáme - psala jsem jinde, nám by ovšem stačilo pár větví z přerůstajícího jalovece v zahradě, ale ... máme doma vnčku, stromeček musí být (i když už je jí skoro 10, stále věří na Jéžu a stromek s tátou musí pro něj nazdobit sama - tátu i mne berou všichni čerti, máme jiné představy, a to nepíšu o tom, že já, nakonec i Tonytáta vánoce úúúúúúúúúúúúúplně nesnášíme. A dědek - škoda slov - nějak to vyřešte, neobtěžujte, důležitý je bramborový salát (jako by se nedělal jindy v roce) a dárky (klukům dám peníze na dálniční známku a ostatní asi vyřeší Jéža - ale já chci taky dostat - říká, že nechce nic, ale sleduje jestli nedostal někdo náhodou víc). No nic, můj boj ...

A manželovi přeju jen to dobré, určitě i lepší, kecám, přeju jen to nejlepší ... hoooooooooodně zdraví, štěstí už má - vzal si Tebe.

Dnes se mi narodila praneteř love smiley - volal švagr (je mu 80, ještě minulý týden jel projet svou rok starou Jawu 650 sport - sestra mu motorku nechtěla dovolit, "po tom" si udělal radost) - "Už se to narodilo" - říkám: "Jak TO, snad se ti narodila vnučka nebo vnuk" - "Jo, holčička" - "Jak je velká, jak se jmenuje" - "Velká nevím, váží asi 3 kg, na holku dost, a asi Míša, po mámě, jak jinak" - "Však Mikuláš (novorozence 8mi letý bratr) není taky po Štěpánovi (tatínkovi)" - "Víš, oni se nějak ASI nedohodli" - "A přestav si to - dojeli ráno do Sokolova - prý už neberou, zavírají, ale na stránkách nemají, Štípův hysterický výstup, že "mamina" další cestu nedá, usoudili, že má pravdu a během půl hodky malá byla na světě - no, zítra holky převážejí do K. Varůů - uklidnila jsem ho, že jako druhrodičku "maminu" i s miminem nepřevezou do Varů, ale kopnou ji "do pr.. zádele" a pošlou domů - neuklidnila - ze šváry bá být zítra hlídací dědek a Míšitáta vyjíždí směr-posbírat cestou kolegy a vyrazit na stavbu na Klínovec.


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 22:30
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vanocni-stromecky/read.php?1,3645,1574992#msg-1574992