Re: Styl Provance pro kordulu

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 04.12.2016 20:00

Kordulko, to už je skoro výzva. Vrátit se na jeden den do klidných časů...A servírovat fakt jak se má a spíš užívat toho, na čem to je, než co to je... Mívala jsem jednoho známého, o něco starší než já. Kolem 68. vydělal docela dost peněz na starožitnostech. Jak se pak poměry zpřísnily, začal se živit normální povoláním a ponechal si jen pár extra kousků.,které běžně vůbec neužíval anebo jen pro VIP návštěvy. Asi mě jako takovou bral a servíroval kávu v hrnečku, z kterého pil ministerský rada Beran. https://cs.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Beran Kde k tomu přišel netuším a ani jsem se nevyptávala. Ale byla to lehoučká Míšeň a skoro jsem měla strach to vzít do ruky... I ten obyčejný turek v tom chutnal jinak...


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 12:37
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-styl-provance-pro-kordulu/read.php?1,1273661,1414856#msg-1414856