Re: Odbor stavebni Brno Bohunice (stavebni urad)

Autor: ivik11, Datum: 22.08.2016 19:47



HanaK napsal(a):

když já to vidím do jisté míry z druhé strany, jak píši výše, prapodivný nápad, zblbnutý projekt, které projektant stříhá jak Baťa cvičky a urputné nepochopení, že tohle není v souladu se zákonem.

Samozřejmě chyby se dějí na obou stranách, když si občan rozhodnutí přečte (což je naprostá výjimka), tak se dočte, kde se může odvolat.

 

Mně taky není jasné, jak byste vyjeli, kdyby vám před garáží někdo parkoval. grinning smiley (Ano, chápu, že je tam místa dost.)

Hano, před garáží nám mohou parkovat jenom ti, které pustíme bránou dovnitř, prostě návštěva. Takže asi nikam nepojedeme, když tu bude návštěva nebo se domluvíme. To už je náš problém, to policajti nemají co řešit. st. úřad neměl jedinou připomínku, naopak mně říkal, že máme opravdu dobře zpracovaný projekt-mám syna stavebního inženýra. A uvádět zákon o projektování veřejných komunikací je naprostý nesmysl, na našem pozemku nic takového dělat nebudeme. Naopak na části našeho pozemku je vybudovaná místní silnice, nikdo to neřeší-tedy ani já, prostě to tam je vybudované a předchozí starostka to nedořešila. Vedou tam i sítě a já musím žádat, abych do silnice mohla zasáhnout. Že se jezdí po mém pozemku nikomu nevadí. A je toho více, to by bylo na dlouhé psaní


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 17:24
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-odbor-stavebni-brno-bohunice-stavebni-urad/read.php?1,1392933,1395584#msg-1395584