Re: Domácí pekárna

Autor: jarka.666, Datum: 23.01.2013 11:14

smiling smiley... Helenko , já dělám podle rcp. / od tety / je jednoduchý - přímo pro d...la - mně grinning smiley , který nikdy chleba a nic podobného nepekl.Necelý měsíc , co mám rcp. se pořád peče eye rolling smiley .Od rána mám zaděláno na dva s cibulkou. Můj poznatek - těsto je řidší - má takové být , kvasnice opravdu sušené , z norm. to nejde. Někdy dám 2hr. hl. a 1hr. polohr.m.Těsto vyklopím na mírně pomoučený stůl - nezakrývám a stírám tou gumovou stěrkou jde to , ikdyž je těsto řídké - čehož jsem se poprvé zalekla. Forma fakt předehřátá , když je málo nešel chleba vyklopit. Jinak krásně vyběhne , hned po upečení. Rcp. je fakt jadnoduchý a nám chutná mls smiley

 

Galerie:
p1020955.jpg p1020956.jpg p1020957.jpg dsc04270.jpg dsc04273.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 11:54
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-domaci-pekarna/read.php?1,51605,904373#msg-904373