Re: Domácí pekárna

Autor: SPIKE, Datum: 29.10.2012 06:49

Ono to není až tak pracné, jen si člověk musí vzpomenout včas, že za pár dní chce udělat dalamánky. Ten kvásek se tím droždím trochu urychlí a pokud ho máš dost v teple, tak můžeš přidávat mouku i několikrát za den a ne jen ráno a večer. Pak můžeš klidně péct hned druhý den.

Ale když si na to zvykneš, tak pak máš doma kvásek průběžně a stejně průběžně pečeš. Když zrovna nechci péct, udělám z kvásku kyselo. Nebo se může dát na pár dní do ledničky a pak ho v teple zas oživit a pokračovat dál.


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 04:16
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-domaci-pekarna/read.php?1,51605,865637#msg-865637