Re: Domácí pekárna

Autor: yris, Datum: 02.10.2012 12:04

Peefko...nevim co mas za pekarnu,tak tezko posoudit ty programy.Ja davam program Basis tj pomaly,Vollkorn tj celozrnny,trva 3.30min.1 kynuti 45min,2kynuti18min.,3kynuti 35min., peceni 55 minut.'Hladkou mouku vubec nedavam,micham na pul pol.psenicnou a celozrnnou zitnou.cca po 350g.Pridam kvasek,pokud delas z drozdi tak davam balicek suseneho,seminka,sul,kmin,cca 350ml vlazne vody,trochu olivoveho oleje cca 5 lzic,ted tedy pridavam i hrst ovesnych vlocek. mls smileyKvaskovy necham jen zadelat a kynout,pak to necham stat cca 6 hodin jeste kynout a zapnu uz jen peceni 60 minut.Z drozdi davam ten program na celozrnny chleb.Ocet nedavam vubec.Nejlepsi chlebik je fakt z kvasku,ale kazdy ho pestovat nechce winking smiley.


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 07:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-domaci-pekarna/read.php?1,51605,851202#msg-851202