Re: Mixéry, roboty, šlehače...

Autor: skrblice, Datum: 30.05.2012 15:23

Já hlavně potřebuju na šlehání a sekání... mám funkční tyčový mixér, ale s tím moc neudělám, metla na šlehání se mi postupně rozpadla... takže jenom mixuju.

Já hodně dělám domácí majonezu a tatarku, nekupuju je, dost peču, no a hlavně na šlehání sněhu do trubiček... před 2 týdny jsem odvařila poslední šlehací stroj v baráku, to byl ruční šlehač tchýně, takže už jsem úplně bez... a kupovat zase něco provizorně se mi už nechce, protože v posledních dvou letech mi jich zůstalo v ruce fakt dost thumbs up grinning smiley grinning smiley grinning smiley.

Já v tom Thermomixu dělala fakt všechno... sekala, mixovala, šlehala, vařila. Vůbec jsem nekupovala moučkový cukr, ten jsem si v něm udělala z krupicového . Mlelo to ořechy, mák, kafe, zrní na celozrnnou mouku... no prostě malej zázrak, kterej byl permanentně v akci... měl v sobě zabudovanou automatickou váhu a nejlepší byla údržba. Jedna velká nerezová nádoba na všechno, která se jenom opláchla a bylo uklizeno. Sakra, kdybych nebyla tak v prdeli s prachama, tak jdu znovu do toho Thermomixu...


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 11:45
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-mixery-roboty-slehace/read.php?1,725891,787930#msg-787930