Tynny, háky se vytahují až po posledním nakynutí. Po signálu na semínka se těsto ještě hněte, ať s přidanými semeny nebo bez nich, a poté kyne, po tomto kynutí se těsto ještě jednou velmi krátce zamíchá a v tomto okamžiku se háky vyndávají. Pak už těsto naposledy kyne a peče. Musíš si postupně vysledovat čas, já už vím, že na mé pekárně, při velkém chlebu to mám 1,hod.41min. před koncem. Ale také mi to chvilku trvalo a u prvních chleb jsem háky nevyndávala.
Po upečení můžeš pekárnu vypnout a chleba hned vyndat, hodinu čekat nemusíš.To udržení teploty je pro případ, že ho chceš mít teplý a nejsi zrovna přítomna u ukončení pečení, třeba při odloženém startu. A vyklepáváme ho hned po upečení, kůrka pak zůstava hezky křupavá.
Přeji, ať se chlebík podaří a pochlub se pak s výsledkem