Re: Vysavač

Autor: peefko, Datum: 26.12.2011 22:12

Anavi napsal(a):

 

peefko napsal(a):

Tak jsem se dočkala a můj vysněný robotický vysavač už pár dní bydlí s námi. Jsme s ním moc spokojeni, předčil naše očekávání, to uklízení nás začalo tak bavit smoking smiley grinning smiley.

peefko, nadšení pořád trvá? Já po něm pořád pasu...

Anavi, nadšení trvá thumbs down. Už jsem nakazila kámošku a švagrové mamka o něm taky přemýšlí. Kamarádka si ho už koupila, říkala sice, že na něj kouká a že mu ten úklid nějak trvá, že ona by tu místnost vyluxovala mnohem rychleji. Vysvětluji ji, že na něj nemá koukat winking smiley. Pouštíme robota zejména když jdeme ven nebo si s dětmi hrajeme v pokojíčku a robot mezitím vysaje ložnici či obyvák a to mi fakt nevadí, že mu to trvá déle než mě, jsem ráda, že ten čas mohu využít jinak. Znamí v domku ho mají načasovaný na noc, on uklidí dolní patro a oni nahoře spí, neruší je to, to je fajn, ale u nás v bytovce to nejde.

 

My ho koupili z tohoto shopu za super cenu http://www.robotickevysavace-levne.cz/irobot-c1.html (je to pořád dost peněz, ale zde o dost levněji než jinde). A pokud by nebyl potřeba časovač, tak stejný sací výkon a inteligenci má i typ 531, který je ještě levnější.


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 21:35
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vysavac/read.php?1,3222,687242#msg-687242