Re: Mobilní telefon - jak si vybrat?

Autor: drahus, Datum: 01.11.2011 08:00

Mám teď Samsung mini Galaxi, dotykáč. Mně dotykový nevadí, spíš mi vadí přiložené manuály, které stojí za veliké hov..!

Potýkala jsem se s šíleností špatného ukončení spojení s druhou stranou, zvláště, když druhá strana nezvedla a já telefon vypla, ale hovor se neukončil, protože jsem ho nevypla regulérně a tak stále tůtal nebo tam vykecával "Ať děláme, co děláme...."

Až po měsíci mi synek vysvětlil, jak na to. V návodu ani zmínka.. Před tím jsem měla Nokii expres music, taky dotykáč a byla fajn. Taky blikala při zprávě nebo zmeškaném hovoru apod. To tenhle Samsung neumí a navíc ukazuje zmeškaný hovor tak titěrnou ikonkou, že já slepejš mám problém to vůbec zjistit. Spíš odhaduju, protože v ikoně je i červený háček a barvu ještě zahlédnu.

Taky má zvláštně řazené přijaté, nepřijaté a zmeškané hovory. Myslím si, že to mají nokie zmáknuté daleko líp a jednodušeji

Navíc má stará nokie měla v těle telefonu zasunutou i dotykoou tužku a když jsem měla špinavé ruce ze zahrady nebo dlouhé nehty, byla při ruce a bezvadně fungovala. Samsung je jen na prsty a ikony na základní obrazovce jsou podle mne málo citlivé a naopak, v otevřeném menu zase až moc.


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 06:08
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-mobilni-telefon-jak-si-vybrat/read.php?1,441441,663372#msg-663372