Re: PRO STEAM 3000

Autor: Anavi, Datum: 26.02.2009 09:48

SPIKE, rozdíl je a velký!!!

Přišla mi nová Tefalka Power Jeans a velké zklamání. Jak jsem byla zvyklá na Prosteamku, tak jsem hned při prvním žehlení spálila jednu utěrku a nádavkem ještě manželovy džíny stydlin smiley sad smiley angry smiley. U té parní jsem se prostě mohla bez problémů začučet na telku winking smiley a i kdyby žehlička zůstala stát na silonu, tak nic :(. Pod touhle hned zůstal hnědý flek thumbs up. Parní ráz jsem si představovala jako nějaký konstatní, párvteřin trvající, výstup páry. No leda houby. Jen to plivne a konec :(. Třeba kapsáčové kalhoty jsem "žehlila" jen pomocí té páry. Že jsem na ně seshora zapářila a bylo vše narovnané. To s touhle "plivačkou" rozhodně fungovat nebude :(.

Navíc - plnění vody zezadu mi taky nepřijde jako zrovna nejlepší varianta - ale to jsem si v době nákupu nějak neuvědomila. Člověk potřebuje dvě ruce - jednou držet žehličku nakloněnou dopředu, druhou lije vodu. U Prosteamky se lila voda seshora, takže stačí jedna ruka.

Možná se to s ní naučím, ale zatím teda nechápu tolik kladných ohlasů na tuto žehličku v internetových diskuzích. U mě by měla tak za 3 angry smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 10:52
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pro-steam-3000/read.php?1,21648,189462#msg-189462