Re: pánev na smažení

Autor: SPIKE, Datum: 24.02.2009 13:13

Mně dlouho a dobře sloužila prastará těžká litinová pánev po babičce. Na palačinky stačilo jen pár kapek oleje a správná teplota (ta se musí vyzkoušet). Dnes jsem spokojená opět s těžkou pánví (ta má výhodu, že se nedeformuje a stále tedy dobře sedí na plotýnce a taky drží teplo) značky TEFAL. Není to levná záležitost (cca 1000 kč), ale vyplatí se. A teď už asi rok používám nádobí ELO GERMANY a je bezva. Loni jsem ho koupila v Delvitě (byla tam akce, že za body za nákup se koupilo toto nádobí za akční cenu, a teď se objevilo i v makru). Nemám přímo pánev, ale hrnce a jednu čtyřhrannou s vyšším okrajem a na té se dají dělat i palačinky a lívance (ta vyjde asi 6 -700). Už jsem ji koupila i dětem. Věra

 

Galerie:
dsc_0244.jpg dsc_0245.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 18:36
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-panev-na-smazeni/read.php?1,182654,188875#msg-188875