U buchet to beru, ale já nepeču maso na sucho, je podlité a když otevřu troubu, vyvalí se spoustu páry, nevím, jestli je účinek u masa tak velký? Není to spíš pomalým pečením? Doma také peču nejraději pomalým pečením a maso je úplně jiné, než pečené klasicky. To se nedá srovnat.
Určitě to dobré je, což o to. Ale konvektomat je asi o trochu víc..
Hlavně, že se ti splnil sen, že jsi spokojená ;) Ať dobře slouží a je trvanlivá. Fandím tomu, že v ní není moc elektroniky a zbytečných, nepotřebných kravin, protože pak mají možnost tam nacpat o to víc kurvítek a není za pusu. Pečeš hodně, určitě víc, jak kterákoli z nás, využiješ jí naplno
Hele, já jsem takhle poprděná z blbýho horkovzdušnýho friťáku a je jen na něco a jen na dvě - čtyři porce (cca) a na tu kapacitu zabere celý vršek myčky, což zrovna optimální není