Re: Kuchyňské spotřebiče (trouba, sklokeramická deska, digestoř)

Autor: jaja99, Datum: 31.01.2019 16:06

Drahuško nevím, jedinkrát jsem se dala nachytat a "horkovzdušnou troubu" byla to skleněná nádoba a ve víku byl motorek a ventilátor. Mělo to umět takřka všechno, myslím si, že snad trochu vařit umím, ale tohle neumělo v podstatě nic. Přijde mi až úsměvné jak blbá jsem byla a věřila... Řízek se klasicky obalil, na talířku jemně omočil v oleji a dal péci na mřížku na nožičkách, měl být zlatý a křehký a skoro nemastný. No byla to podešev, o polovičním rozměru a k nepožití. Totéž hranolky ty se dávaly na sítko do prostoru a nebyly nijaké ani jako vařené. Tenkrát se bohužel nedalo vrátit do 14 dnů. Tak ta blbost ještě někde doma překáží. Klasická horkovzdušná trouba byla a je super ta nemá chybu. Tak držím pěsti, ať modernější technologie lépe funguje k plné spokojenosti.

Bez robota bych už roky žádné těsto neudělala, moje chromé ruce by to nedaly, to bych nemohla dělat ani o Vánocích cukroví, stačí ta trocha nezbytného prohnětení před vyválením a ruce bolí. Letos jsem prvně všechno těsto na Vánoce dělala v pekárně:-).


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 20:31
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kuchynske-spotrebice-trouba-sklokeramicka-deska-digestor/read.php?1,601354,1526803#msg-1526803