Re: Zavařovací hrnec

Autor: drahus, Datum: 10.07.2018 08:48

Regi, okolnosti přesvědčily. Snažím se používat víc domácího a tak. Kdyby nebyly problémy se zdravím, co nás doma potkaly, asi bych na to prděla. Tím nechci říct, že jíme zdravěji, ale když už bůček, tak s kurkumou a tak :D :D :D

Výrazně jsme omezili kuřecí maso, dokud nenajdu někoho, kdo je chová doma. To fakt raději ten bůček. Králíka jedině od kamarádky, kde vím, co žerou atd atd. Nejde ovlivnit všechno a ani neumím být tak důsledná a hlavně moc rádi jíme, ale aspoň v maličkostech


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 19:59
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovaci-hrnec/read.php?1,137559,1504862#msg-1504862