Tak jsem vyzkoušela znova masomlýnek, protože jsme dělali k obědu špagety se sugem a zbylo mi kousek plecka. Dala jsem rychlost tři (víc nastavit nešlo, vzhledem k poloze ramene robota. Asi je to chráněno) A šupem bylo namleto. Skvělé. Mlýnek jsem potom hned opláchla horkou vodou - rozebraný a ani se nemusely šťourat jednotlivě dírky v tom kolečku. Vyjely z nich zbytky masa samy. Píšou, že se má to kolečko a nůž po vysušení namazat potravinovým olejem, aby nezrezly, páč jsou železné. Tak jsem lehce mázla. Příjemně mě překvapilo, jak rychle je strojek vyčištěný, oproti klasickému masomlýnku. Možná že je to proto, že je vše hladké, kdežto na ručním masomlýnku, vzhledem k jeho věku asi šedesát let, jsou různé nerovnosti a hrbolky, ve kterých maso zůstává viset o dírkovaném kolečku ani nemluvě - to jsem musela šťourat dírku po dírce Proto jsem raději mleté kupovala