Re: Mixéry, roboty, šlehače...

Autor: SPIKE, Datum: 23.11.2014 20:24

Já mám něco takového u tyčového mixéru (mám Zepter) a používám to dost často. Na kořenovou zeleninu do polévky nebo na zahuštění omáček, na oříšky, na mletí např. ovesných vloček na mouku, na drcení pískového cukru na moučkový, dá se v tom rozemlít i měkký rohlík na strouhanku (je to lepší, než ze suchých rohlíků, ty pak moc sajou při smažení tuk), dokonce i maso na tatarák se v tom dá dobře rozkůtrovat. Nedávno jsme se tu někde bavili o zelené petrželce, tak v tomhle ji taky drtím, když jí mám hodně, a pak ji nasypu do sáčku a dám do mrazáku.


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 12:32
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-mixery-roboty-slehace/read.php?1,725891,1229837#msg-1229837