Když ptáčka lapají...

Autor: Libi, Datum: 11.05.2007 15:44

Tak samostatnou diskuzi na ptáčky tu ještě nemáme (kromě slepic, které jsem založila dneska). Teprve včera jsem objevila, že se nám do kolny nastěhovaly do hnízda vlaštovky. Před rokem u nás nebyly, přiletěly to sice obhlédnout, ale přítomnost čtyřnohých chlupatých potvor je odradila.

Když jsme s přítelem začali opravovat domeček, tak obydlených hnízd s vlaštovkami bylo hend několik, jenže zrovna na takových místech, kde jsme potřebovali něco dělat, sice jsme je neničili, ale třeba posunuli někam, jinam, to se jim však samozřejmě nelíbilo.

Dokonce měli hnízdo nad novými plastovými vchodovkami (vypadalo to zajímavěgrinning smiley ), pod ním jsme měli umístěné prkno, aby nám jisté věci nepadaly přímo na rohožku přede dveřmi, do garáže jsme měli závěs ze záclony, protože vám nepřeju vidět, jak vypadalo okno na autě. Jenže naši kocouři byli pilní a všechny vlaštovky (a nejen ty, vrabců skončilo v jejich drápech také nespočet) postupně zlikvidovali sad smiley .

Ty vlaštovky, co přiletěly letos a rozhodly se to risknout, obydlely snad to nejstarší hnízdo, které zde zůstalo. Jenže zrovna na takovém místě v kolně, kam můžou kocouři pohodlně vyšplhat, tak to nevidím moc dobře angry smiley



PRUNED

 

Galerie:
vlaštovka1.jpg vlaštovka2.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 25.04.2024 22:46
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/kdyz-ptacka-lapaji/read.php?1,12419