KOČKA = ŠKŮDCE?

Autor: tak63, Datum: 03.03.2009 21:37

Prosím please smiley o radu, jak se zbavit toho, aby mi hejna cizích koček rajtovala přes naší zahradu. Problém je v tom, že každý ze sousedů má několik koček (celkem asi 10-12). U jednoho spí, u druhého žerou a u mě se-ou a to tak, že během 3 dnů seberu 15-20 matlavejch a smradlavejch nášlapnejch min-tak. Spousta jich je přihráblejch v jahodách, kůře a všude jinde, kde člověk šahá. Teď když byl sníh,TAK mi sraly i do pergoly, bo je zábly ťapinky. Noční řev bych ještě vydržel angry smiley , ale ty hromady smradu mi vadí angry smiley . Špinavý plot, rozválené kytky, rozhrabaný záhony - léta se snažíme o okrasnou zahradu a každou volnou chvíli se na ní pachtíme, pak proběhnou přežraný kočky a bylo by to lepší vyasfaltovat a spláchnout hadicí.

Zvířata mám rád ( mls smiley když je hlad i kuře přijde vhod mls smiley ), ale svojí kočku, nebo psa mít nemůžem (zaměstnání,alergie, ...).

TAK a co s nima confused smiley confused smiley ?? Nikde jsem nic účinného nenašel. Možná obehnat zahradu vodním příkopem, ale to nejde nono smiley ...


Vytisknuto z www.week.cz dne 24.04.2024 13:00
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/kocka-skudce/read.php?1,191521