Re: Kočičky

Autor: drahus, Datum: 11.05.2017 10:23

Kordul, psala jsem tu už milionkrát, že smecta ani uhlí nefunguje a ty mi tu zkopíruješ blbáboly kohosi... vím, že to myslíš dobře, ale kašlu na nějaké kecy náctileté pipiny, která ví, jako dnešní všichni mladí, naprosto všechno a nejlíp.

Ano, vláknina na podrážděné tlusté střevo, je to nejhorší, co může být (vlastní zkušenost)

Regi, ten parchant mi vařené maso nechce žrát. Proto jsem koupila ty drahé konzervy, které jsou na 100% maso a nechci to zase zakřiknout, ale ráno měkké šišky, což je u něj normální hovínko, protože celý svůj život nemá takové bobky, jako Hollie. Proto si myslím, že by mohl být na vině lepek, když se ta období průjmů tak opakují a táhnou jeho životem. Vetka mi říkala, že ta slinivka byla minule podrážděná, ale to neznamená, že bude zlobit celý život.

Řeknu na rovinu, nemíním dávat vyžírkům s diplomem desetitisíce, jako u Sorbona, kde mě za jednu návštěvu stáhl vet po CT, krevních testech a endoskopii o dvacet tisíc, pak ještě za histolku, léky a diagnózu určil jen momentální (zánět žaludku), ale alergii jsem si musela postupem pokus - omyl najít sama, další tisíce. Prostě na to nemám. Tenkrát ještě manžel pracoval. Teď jsme oba doma a mám vydání a ne malá, za humánní doktory a přípravky a ty jsou pro mne důležitější a tam jde o lidský život.

Dennýskovi je evidentně líp, než mu bylo, budu v tom pokračovat a uvidíme.


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.04.2024 13:56
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocicky/read.php?1,4455,1441865#msg-1441865