Re: ZDRAVÉ HUBNUTÍ PODLE ROMČI

Autor: Filipka, Datum: 03.01.2013 11:42

Kordulko, máš pravdu, ber to zatím jen tak orientačně, uvidíš, jak se budeš cítit . Hlavně jez pravidelně, na to klade Romča velký důraz a i mně se to moc líbí. Tělo si zvykne na malé dávky a bude snadněji trvit.

Mně se na tomhle stravování líbí i to, že nemusím nic ortodoxně vážit, všechno je tak trochu od oka. Ale vím, že masa by mělo být asi 10 ař 15 deka, a z obchodu hodně dobře vím, kolik váží šunka, když jí vezmu 10 nebo 15 deka, tak mám myslím už dost slušný odhad. No a rýži zatím nevážím, ale dnes se chystám, že zvážím jeden kopeček , co dělám takovou ne moc velkou naběračkou a myslím, že také nebudu daleko od toho množství 10 deka. Zkrátka, dá se to zvládnout i bez vážení. A objem jídlu dodá zelenina. A bylo by asi dobré jíst v poledne i malou porci zdravé polévky. Pokud je čas si ji připravit.

 

Františku , to jsi mne tedy rozesmál, ale je fakt, že se ty dobroty dojíst musí. Mimochodem, sama Romča ten svůj program na svátky také trochu "opustila", protože vánoční cukroví je jen jednou za rok. Tak si chtěla užít. Ale chce dát dolů ještě 8 kileček a opět jíst zdravěji, takže se prý od pondělka také vrhne na svůj obvyklý , tedy zdravý jídelníček. A j si také myslím, že kdyby si to cukroví nedala, tak by byla nespokojená a brala by toto zdravé stravovní jako "řeholi". Mně se na tomhle právě líbí, že se to dá občas porušit, ale pak se zase vyplatí vrátit se . A dlouhodobě . Když jsou samé zákazy a nikdy se nic nemůže, tak se pak člověk vnitřně vzbouří a utrhne se "ze řetězu". Jde jen o to, ty hříchy nepřehánět. A dobrovolně se zdravěji stravovat. A 5 kilo - to jsi tedy zhubnul dost, Františku. Za pár dnů. To ti asi vážně nebylo nejlíp. Tak já už musím utíkat, mějte se.


Vytisknuto z www.week.cz dne 20.04.2024 03:54
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zdrave-hubnuti-podle-romci/read.php?1,892508,893364#msg-893364