Re: ZDRAVÉ HUBNUTÍ PODLE ROMČI

Autor: Filipka, Datum: 03.01.2013 08:35

Dobré ráno.

 

Kordulo, tak jsem zvědavá, co ti váha poradí. winking smiley

 

Já dnes posnídala půlku velkého kelímku bílého jogurtu, přesně podle Romanina návodu. Je to fajn, protože takhle se dostane do těla dost laktobacilů nalačno . A hlavně se nemusí poránu pořád v tom shonu vymýšlet, co si dát zdravého k snídani. Jogurt se totiž papá každý den. Většinou "jen tak", někdy prý s cereáliemi. Když je opravdu chuť na něco jiného. Mně osobně ten jogurt ráno vyhovuje. Nebyla jsem zvyklá snídat, i když jsem ranní ptáče, tak jsem snídávala až po 11.hodině. Zato tedy opulentně. A pak až večeřela. Opět ve velkém množství. A to rozhodně dobré a zdravé nebylo - jen dvě, ale zato obrovská jídla denně. Se nedivím, že tělo kynulo.

 

Dneska jsem se probudila opět s příjemným pocitem, že pro sebe konečně dělám něco zdravého.

Už jsem opravdu za život držela dost těch krátkodobých diet typu masová, vajíčková, podle Štefana Margity, podle Rajko Dolečka atd. Sice jsem s nima hubla rychle, ale zároveň jsem si úplně rozházela metabolizmus. A teď mám naději na něco, co by mohlo být trvalým řešením. Z diet ještě uznávám dělenou stravu. Ta je také zdravá. Ale mně nevyhovuje. Nezvládám jíst celý den jen zvířátka. Kytičkové dny ještě ušly, ale pak přišla obrovská chuť na maso, vajíčka a sýry, která však ještě během dopoledne po snídani totálně odezněla, já se však masem a sýry se zeleninou musela z hladu doslova "přesmoc" cpát až do večera. Maso a sýry mám ráda, ale ne celý den. eye rolling smiley A úplná vegetariánka co se stravuje jen kytičkama být neumím. Takže jsem během kytičkových měla pořád chuť na maso, protože zvířátkové dny jsem dávala jen málokdy, a během těch zvířátkových jsem zase odpoledne snila o bramboračce. Ale pokud někdo zvládá takové striktní rozdělení potravin, tak je to fajn.

 

A také mně velmi vyhovovala "uhlovodanový" stravovací styl. Na tom jsem zhubla jednou asi 15 kg. A relativně bezbolestně. Ale muselo se také jíst hodně masa, sýrů a vajíček, i když ne celý den, jako v té dělené stravě, a protože jsem měla trochu problém s trávením živočišných tuků, zvýšené jaterní testy, tak jsem toho stravování nechala. Ale mít v pořádku játra, tak tenhle typ stravování držím dodnes, to mi vyhovovalo.

 

Přeju všem pěkný den .


Vytisknuto z www.week.cz dne 25.04.2024 18:27
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zdrave-hubnuti-podle-romci/read.php?1,892508,893277#msg-893277