Re: Al dente po italsku, ale i z české vesnice aneb Těstovinové pokrmy

Autor: suee, Datum: 07.09.2011 19:56

hanule parádní téma, v těstovinách jedeme tak 3x do týdne stydlin smiley mls smiley my je fakt rádi. ale recept...hmm to je těžké většinou je to improvizace. Klasiku s bolonskou omáčkou zná každý, plus z ní dělám i lasagne,oblíbené jsou ted ty aglio olio (či jak se to píše) to je jen pár kvalitních surovin a hotovo -oliv.olej, česnek, chili paprička, parmezan a dobrý špagety al dente mls smiley my těstovky vaříme fakt často až mě ted žádný recept nenapadá eye rolling smiley jo taky jsou dobrý s makrelou a koprovo smetanovou omajdou mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.04.2024 21:18
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-al-dente-po-italsku-ale-i-z-ceske-vesnice-aneb-testovinove-pokrmy/read.php?1,5466,639723#msg-639723