Re: Al dente po italsku, ale i z české vesnice aneb Těstovinové pokrmy

Autor: Hanule, Datum: 27.08.2011 14:37

A tak to já bych si dala hned, jenomže u nás je nikdo neudělá. :?

O lasagních nasladko slyším poprvé. Vůbec netuším v jakém stylu nasladko, jakože co je náplní?

 

Anny, i patří, to je zajímavý experiment. thumbs down Případně to patří asik do Konzervace. (Né že by to bylo podstatné.) A když už tak kecám vedle, čím dál tím víc mě baví vyrábět povidla. Fascinuje mě, jak moc materiálu potřebuju, abych ve výsledku měla tak málo many nebeské. mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 25.04.2024 22:31
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-al-dente-po-italsku-ale-i-z-ceske-vesnice-aneb-testovinove-pokrmy/read.php?1,5466,635548#msg-635548