Re: Al dente po italsku, ale i z české vesnice aneb Těstovinové pokrmy

Autor: Anavi, Datum: 27.08.2011 08:25

V létě dělám úplně jednoduchý těstovinový salát.

Dám vařit vrtule, mezitím nakrájím rajčata, okurky, trochu papriky (nemám ji ráda, tak dávám jen malinko, aby v tom něco křuplo :) ). Pokud se něco takového nachází v mé lednici winking smiley , nakrájím do toho i šunku a na kostičky eidam. Umíchám dresing z bílého jogurtu, majolky (cca půl na půl), přidám lžíci hořčice, koření Ceasar nebo koření Jogurt s koprem od Kotány a vmíchám do vychladlých těstovin. Já i návštěvy konzumujeme v nadměrném množství winking smiley grinning smiley mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 00:07
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-al-dente-po-italsku-ale-i-z-ceske-vesnice-aneb-testovinove-pokrmy/read.php?1,5466,635467#msg-635467