Re: Bramborové recepty

Autor: Otazka, Datum: 03.08.2007 13:49

Do fr br dávám většinou uzeninu a nejlepší je pomletá na masovém strojku. Zeleninu ne-e, protože moji chlapi si myslí, že je jedovatá, ale někdy tam nenápadně nakladu trochu vařené brokolice nebo papriku ( tu napřed malinko osmahnu na trošce oleje), a taky přidávám lehce osahnutou cibulku nakrájenou na kolečka.. Solím normální solí a lehce ještě alpskou bylinkovou. Dám chvilku zapéct a potom zaleju vejci rozšlehanými v mléce, někdy přidám do mléka ještě pár lžic zapékací sýrové omáčky od Vitany a dopeču.


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.04.2024 11:25
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-bramborove-recepty/read.php?1,18486,18668#msg-18668