Re: Hermelín na grilu

Autor: drahus, Datum: 23.07.2007 13:17

Smažený sýr bez smažení

POTREBNÉ INGREDIENCE

150 g tvrdého sýra,
200 g šunky, 6 celých vajec, 6 čajových šálků, tuk a strouhanka na vymaštění hrnečků

POSTUP PŘÍPRAVY

Toto je tip na výbornou a rychlou večeři,přičemž odpadá obalování sýra v trojobale. Není to tak tučné a sýr nevytéká na pánvi. Postup je velmi jednoduchý.....

Potřebné suroviny,ještě tu chybí tuk a strouhanka na vymazání a vysypání hrnečků.

Sýr nastrouháme a šunku najemno nasekáme na malé kousky

Hrnky řádně vymastíme , vysypeme strouhankou a jdeme plnit ....

Začínáme vrstvou struhaného sýra

Na sýr následuje nasekaná šunka

Na šunku rozklepneme 1 vajíčko

Na vajíčko opět navrstvíme šunku

A na konec opět vrstvu struhaného sýra

Naplněné hrnky vložíme do vyššího plechu nebo pekáčku a zalejeme vroucí vodou , tak do ½ výšky hrnečků.

Celé vložíme do rozpálené trouby a pečeme při vysoké teplotě cca 230 stupňů po dobu cca 20 minut do zlatohnědé barvy.

Podáváme z vařenými či opečenými brambory a tatarskou omáčkou.

Výborné a dobrou chuť .

 

 


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.04.2024 10:45
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-hermelin-na-grilu/read.php?1,17257,17546#msg-17546