Re: Bramborový salát stokrát jinak

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 01.01.2019 11:01

Samanko, cibuli do salátu řeším blanšírováním. Nakrájím na kostičky a vhodím do vroucí vody. Na chvilku. Jen než podle ochutnání přestane křupat ale nesmí být rozvařená. Chuť jakoby zůstane, nehořkne, nekyše. Vydrží spolehlivě.

samanka napsal(a):

Salát už dělám jen brambory, vajíčka, okurky, tatarka, hořčice, pepř a sůl. Dokud jsem dělala i s mrkví a hráškem, nejedli mi ho kluci. Když jsem dávala cibulku, tak nevydržel, zkysnul a polovinu mísy jsem vyhazovala. Takhle mi vydržel 4 dny.


Vytisknuto z www.week.cz dne 25.04.2024 15:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-bramborovy-salat-stokrat-jinak/read.php?1,145142,1523733#msg-1523733