Re: Bramborový salát stokrát jinak

Autor: samor2, Datum: 23.11.2008 18:33

U nás také musí být klasika. A zeleninu si zavařuji sama. Mrkev, celer, petržel. Dělám ho den dopředu. Jednak se zaleží a za druhé na Štedrý den nemám honičku. A také dělám takový jen "obyčejný" brambory, spařená cibule a hodně zelené petrželky, trochu ocet, cukr, sůl a pepř, to když chceme bez majonézy.

A ještě jeden recept na salát. Dělávám ho často, ale k rybě jsem ho nezkoušela.

2 díly na kostečky pokrájených jablek (může být se slupkou. pokud není příliš tuhá), 1 díl uvařené na kostečky nakrájené mrkve, 1 díl sterilované kukuřice, pórek nakrájený na kolečka, (pokud není pórek, tak spařená cibule), sůl, pepř, ocet, cukr

dohotovení

1. tatarská omáčka, uvařené nakrájené vejce

2. odlehčená forma - zakysaná smetana nebo jogurt

DOBROU CHUŤ mls smiley mls smiley mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.04.2024 02:15
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-bramborovy-salat-stokrat-jinak/read.php?1,145142,148094#msg-148094