Re: Co z taveného sýru

Autor: Anavi, Datum: 02.03.2007 14:42

Bramborovou kaši dělám často a "zařvou" do toho 2-3 trojúhelníčky, takže my máme spotřebu taveňáku slušnou :).

Zkus prolítnout nějaké servery o vaření, určitě tam bude spousta receptů na nějaké pomazánky. JInak mě opravdu nic víc nenapadá.

Tu polévku z taveňáku dělala moje kolegyně dost často, říkala jí francouzská polévka a její děti se po tom prý mohly utlouct. Já ji zkoušela jen jednou, osmahla jsem do toho houstičky, ale že by šla na dračku, to ne. Možná ji neumím tak dobře.

Mě chutnala, ale nerada vařím jídla, která jsou jen pro mě.


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 04:40
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-z-taveneho-syru/read.php?1,6508,7644#msg-7644