Králík/kuře na šalvěji podle Jendy

Autor: Hanule, Datum: 16.02.2012 15:00

autor textu: jaja99


Králík/kuře na šalvěji a červeném víně podle Jendy - FrajeraHuberta

 

Hmm nenašla jsem.

Je to asi tak, dáš na pekáček kostku másla, osolené porce králíka (kuřete) na tom do červena opečeš, když mám čerstvou šalvěj tak dám tak 3 pěkné snítky, sušené přiměřeně tomu :-), naliješ litr suchého červeného (čím lepší víno tím lepší výsledek konání), bez dvoudecky cos během opékání masa musela ochutnat drinking smiley no a pečeš a pečeš až je šťávy přiměřeně a maso se rozpadá. Jednoduché a geniální........

Nejlepší je to upečené na historickém pekáči Hubertovy maminky, v troubě mých kachlových kamen grinning smiley.

Servíruješ doprostřed stolu se spoustou čerstvého chleba a honem usedáš aby na Tebe zbylo. Pohlreich by z nás měl radost.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.03.2024 17:12
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/kralik-kure-na-salveji-podle-jendy/read.php?1,718785,719630#msg-719630