autor textu: jaja99
Králík/kuře na šalvěji a červeném víně podle Jendy - FrajeraHuberta
Hmm nenašla jsem.
Je to asi tak, dáš na pekáček kostku másla, osolené porce králíka (kuřete) na tom do červena opečeš, když mám čerstvou šalvěj tak dám tak 3 pěkné snítky, sušené přiměřeně tomu :-), naliješ litr suchého červeného (čím lepší víno tím lepší výsledek konání), bez dvoudecky cos během opékání masa musela ochutnat no a pečeš a pečeš až je šťávy přiměřeně a maso se rozpadá. Jednoduché a geniální........
Nejlepší je to upečené na historickém pekáči Hubertovy maminky, v troubě mých kachlových kamen .
Servíruješ doprostřed stolu se spoustou čerstvého chleba a honem usedáš aby na Tebe zbylo. Pohlreich by z nás měl radost.