Hovězí pečeně na mrkvi a cibuli

Autor: Hanule, Datum: 15.02.2012 18:00

Autor textu: skrblice


Pečené hovězí na mrkvi a cibuli s jasmínovou rýží jako přílohou
...peču v troubě kus hovězího vcelku (hovězí pečeně, nebo hovězí přední z krku)..celé maso pokapu citronovou šťávou, nasolím, potřu česnekem, posypu trošku oreganem a na pánvičce orestuju, aby se zatáhlo. Mezitím nakrájím hodně mrkve a cibule, to vložím do pekáče, na to prdnu maso, na maso dám kousek másla, zaleju vodou a dvě hodiny peču na 210 st. Je to měkoučké a dobré... mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.04.2024 11:49
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/hovezi-pecene-na-mrkvi-a-cibuli/read.php?1,718785,719086#msg-719086