Já pobyla v anglické rodině zhruba 3 měsíce. A asi jsem měla štěstí, ale mně tam všechno chutnalo - teda až na povoctovaný hranolky a brambůrky. a taky rajský polívky (tu nesnáším). A to jsem hodně zmlsanej člověk. Je pravda, že se nevyvářelo, jak jsme zvyklí tady. Dost se používaly i polotovary. Jejich chleba (tousťák) jsem fakt zbožnovala - pěkně z topinkovače, potřený strašně dobrým máslem (už myslím nasoleným). Tady jsem tak dobrej nesehnala a vůbec se to nedá srovnávat - nebe a dudy. K obědu se většinou odbyli něčím rychlým a jako hlavní jídlo u nich byla večeře. A ke každé večeři musela být zelenina, bez té to neexistovalo. A vařilo se téměř vše, bylo to opravdu pestré a chutné. Od "salátu" (jak tomu říkali) - což byla směsice zeleninových salátů, bramborového salátu, sýrů, salámů (taková česká studená mísa) až po různé úpravy různých druhů mas. Přílohy jako tady v Čechách, snad krom knedlíků. Roznodně mi to nepřišlo fádní, ale různorodé a chutné. Nicméně, je fakt, že se tam děti naprosto běžně přes den ládují sladkostmi, brambůrkami a tak podobně. Taky je to na nich vidět. Přišlo mi celkem zvláštní, že jejich malá 3-letá dcerka měla zákaz pití sladkých limonád, včetně šťávy - pouze holou vodu, či mléko, ale na druhou stranu přes den mohla tláskat spousty mlsot.