Děvčata , můj bývalý italský zeť, ještě než utekl za tou do Mexika, by nikdy nevzal kečup do pusy. Říkal, že je to americký vynález a žádný Ital to nepozře. Když dělal rajskou pačuládu na špagety, tak se v tom vrtal 3 hodiny, lisoval rajský atd. a výsledek byl řekl bych na mojí českou hubu: neházejte perly sviním..... Ty jemné odstíny, které popisoval jsem nikdy nepoznal, ale protože to byl mimořádně kultivovaný a slušný člověk s dobrým vychováním, tak jsem mu to chválil. Ale rizoto v italském pojetí - to je úplně něco jiného, než děláme tady my. To je báseň. Někdy to popíšu. A desert tiramisu z mascarpone - to by tady ti chudáci v cukrárnách se svými tvarohovými náhražkami zůstali s otevřenou pusou. To všechno mě naučil a já Vám to tu napíšu. Teď musím běžet utírat nádobí....