Re: Zavařování

Autor: babkaela, Datum: 06.09.2020 09:44

Gabčo, vystailované jako vždy thumbs down , opakovala bych se s naříkáním, že tohle už opravdu nedávám ... kdysi jsem i mrkev do nakládaných okurek vykrajovala vánočními pidi vykrajovátky, dnes už nenene ....

Kájo ... tebe "opruzuje" dědek --- já sama sebe (i když o tloušce u mne si můžu nechat jen zdát) ... je tam mraky broskví ještě, musím zavařit ... kdo to seže.e netuším, asi rozdám. Mám nachyystáno na čalamádu ... ještě je tam loňská angry smiley . Vařila jsem z 6 kg přepasírovaných ostružin marmeládu, nesníme, rozdám .. proč se ale takhle honím ? Jablka nezavařuju už ne, ale co s nimi, většina zhnije pod stromy, část požerou králíci (ale i ti se letos nějak nedaří), něco mám nasušeno, že by si dědek posbíral a namoštoval na kalvados ... nehrozí ... sbírá a obírá ze stromu švestky ... dnes si má přijet nejmladší natrhat na sušení, tak včera musel obrat co šlo - do škopku eye rolling smiley.

A to ti kreteni na novinkách napíšou, že je letos málo ovoce v ČR, že budou drahé dovozy ... moc ven se nedostanu, ale co jsem byla vyvezena kolkolem 3x na výlet a co říká nejstarší (putuje občas za vzdálenější humna) všude je ovoce na pos.ání, plné země pod stromy a nikdo o to nemá zájem. Nechápu lidi, kteří si jsou schopni jít koupit i na štrůdl drahá dovozová jablka, když kolkolem se jich válí tuny.


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.04.2024 06:34
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovani/read.php?1,24507,1569317#msg-1569317