gabca napsal(a):
Děvčata dejte mi prosím nějaký tip na zpracování červené řepy . Nejlépe nějaký moc dobrý salát.
Upozorňuju, že jsem s řepou nikdy nedělala. Byla jsem podarována asi 4 menšíma ks, že něco spáchám. Ale nevím co.
Romčo, broskve by mohly být dobrý na třenou, pod tvarohovovou náplní ( můžeš přidat trochu másla, zakysanky, cukr ), navrch naskládat brosve a zalít želatinou. Dělám normálně ze šťávy a vanilk. pudinku. Do třený můžeš přidat kakao, když máš toho ujetýho chlapa.
Ostružinový mám ráda litý,+tvaroh, ostružiny a drobenku.
Manžel jí vaří v koření. Voní už při vaření a pak se o ní pomalu popere se psy. Somrují u něj a jsou pod nimi kaluže slin. Já jí nejím, ale voní úžasně. Teď je v krámě pro rohlíky k snídani, tak ti řeknu, až se vrátí