Re: Zavařování

Autor: drahus, Datum: 26.07.2018 08:08



gabca napsal(a):

Děvčata dejte mi prosím nějaký tip na zpracování červené řepy please smiley . Nejlépe nějaký moc dobrý salát. mls smiley

Upozorňuju, že jsem s řepou nikdy nedělala. Byla jsem podarována asi 4 menšíma ks, že něco spáchám. Ale nevím co. grinning smiley

 

 

Romčo, broskve by mohly být dobrý na třenou, pod tvarohovovou náplní ( můžeš přidat trochu másla, zakysanky, cukr ), navrch naskládat brosve a zalít želatinou. Dělám normálně ze šťávy a vanilk. pudinku. Do třený můžeš přidat kakao, když máš toho ujetýho chlapa. grinning smiley

Ostružinový mám ráda litý,+tvaroh, ostružiny a drobenku.

Manžel jí vaří v koření. Voní už při vaření a pak se o ní pomalu popere se psy. Somrují u něj a jsou pod nimi kaluže slin. Já jí nejím, ale voní úžasně. Teď je v krámě pro rohlíky k snídani, tak ti řeknu, až se vrátí


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.04.2024 12:47
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovani/read.php?1,24507,1506781#msg-1506781