Re: zklamání

Autor: LenkaJ11, Datum: 17.06.2010 08:41

ahoj, myslím, že bandáž není 100% řešení, znám paní, co na ní byla před roky a vypadá pořád stejně, bohužel. Myslím, že nejdůležitější je, si to srovnat hlavně v hlavě. A Klementina má pravdu, za měsíc 70kg dolů určitě nedáš. Ale čím pomaleji to půjde, tím to bude mít trvalejší efekt. A co se týče tvojí váhy, myslím, že to půjde dolů rychle.

Jsou tisíce různých diet, musíš si sama vybrat, která je ta správná a nejlépe ti vyhovuje. Ty nejpřísnější jsou většinou na pár kilíček, člověk u nich dlouho nevydrží. Lepší je spíš jenom trochu ubrat a ono to určitě půjde pomaličku dolů, uvidíš. Když si odepřeš sladkosti, bílé pečivo a jiné, tak to už je hodně a nijak se tím nebudeš omezovat, celozrné pečivo je určitě daleko chutnější. Zkus si třeba zapisovat, co všechno jíš, já to tak taky kdysi dělala.

Jestli se rozhodneš pro dělenku, tak určitě litovat nebudeš. Já už ji držím měsíc a půl a nemám absolutně pocit, že bych držela nějakou dietu, kila jdou dolů pomalu, ale hlavní, že jdou a kdo ví, za rok třeba už budu na své vysněné váze. S dělenkou si můžeš prakticky dát cokoliv, co máš ráda, stačí třeba jenom malá úprava a nahradit jinými surovinami.

Tak ti držím palce a neboj, určitě nalezneš mezi námi vždycky podporu a motivaci.flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 16.04.2024 08:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zklamani/read.php?1,411326,411603#msg-411603