Re: Shrnutí praktických rad stravování podle LK

Autor: Sara2, Datum: 13.11.2009 20:19

Kdo nemůže usnout, když má hlad tak ať se na noc klidně nají - samozřejmě přiměřeně a lépe něčeho lehčího - já nejraději mlsám večer na kousky nakrájené různé druhy sýrů se zeleninkou a olivami, mě osobně je schopen hlad i v noci vzbudit a pak nemohu spát, takže se prostě najím před spaním a hotovo.

Většinou když jím ještě tak hodinu před spaním tak potom ráno hlad nemám, dám si jen kafe s mlékem a když hlad nemám celé dopoledne tak pak klidně začínám až obědem kolem 1 hodiny. Dodnes s tímhle názorem, že ráno je třeba snídat a basta bojuji s moji mamkou, která mě vždycky nutila ráno snídat a mě se prostě ráno jíst nechtělo a někdy se mi nechce ani dnes. Podle SPLK opravdu ten kdo ráno má potřebu vydatně posnídat ať tak učiní, kdo hlad nemá ať nejí, já to dělám podle toho jak to zrovna cítím. (Dokonce v bestseleru Fit pro život doporučují z důvodu čištění nikdy nejíst dopoledne jen pít čaje a ovocné šťávy) - takže názory se různí. Každopádně nikdy moje noční pojídaní za 6 let při systému SPLK nemělo vliv na zvýšení váhy, takže jej praktikuji takhle znovu a považuji to za velkou výhodu SPLK:


Vytisknuto z www.week.cz dne 24.04.2024 21:07
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-shrnuti-praktickych-rad-stravovani-podle-lk/read.php?1,295514,296146#msg-296146